torsdag 18 april 2024​

Skriven av Itansvarig - fredag, 18 november 2016 06:58

NYA AVTALET MED CANAL DIGITAL. Alla boxar är nu klara och levererade, har du problem med din box eller dina inställningar av denna – tag kontakt med kundtjänst hos Canal Digital.

GÄSTPARKERINGARNA är ju till för våra gäster, ställ inte onödigtvis din bil där och vi kommer att hålla koll på bilar som felaktigt parkerats där, då det har blivit vanligare att vi får ”långtidsparkeringar” från andra delar av Röbäck på dessa platser.

VÄXT-AVFALL få i fortsättningen inte läggas i skogsområdet. Se skyltar som Umeå kommun satt upp vid stigarna in till skogen. Vi kommer att fundera ut hur vi löser detta till våren igen.

OVK-BESIKTNING (Obligatorisk-Ventilations-Kontroll, som vi gör vart 3:e år) kommer att ske i alla lägenheter under november och där vi också i samband med detta byter ventilationsfilter.
Detaljerad information om när det skall ske kommer senast en vecka före att lämnas i din brevlåda.

HYRESHÖJNING 2,5%
Då vi p.g.a. ökade kostnader för bl.a. energi, sophantering, fastighetsskatt, inflation och vattenskador p.g.a. kulvertras, ser att vi kommer få kraftigt ökade kostnader under kommande år kommer vi att genomföra en hyreshöjning på 2,5% fr.o.m. januari 2017. Detta för att få en ansvarsfull ekonomi. Vi räknar också med att det planerade fönsterbytet kommer att ske under kommande år.

NÄSTA STYRELSEMÖTE
Kommer att ske tisdag 6 december kl. 18.30

STYRELSEN Röbäckshus 1

Senast uppdaterad fredag, 18 november 2016 06:58