onsdag 28 september 2022​

Skriven av Itansvarig - söndag, 21 december 2014 19:21

Nu går ännu ett år mot sitt slut. Det har varit ett händelserikt år och många inom vår vackra och trvisamma bostadsrättsförening har engegerat sig för att forma vårt gemensamma område till att bli så bra som möjligt. Det är väldigt roligt!

I en sådan stor förening som vår finns det många viljor och vi i Styrelsen försöker verkligen tillgodose de önskemål som kommer in. Det blir givetvis så att vi blir mycket glada över vissa beslut, medans vi kan bli arga över andra. Vi hoppas dock att samtliga känner att det sker för oss själva betydligt fler positiva än negativa förändringar.

I år har det fräschats upp både här och där kring våra gemensamma ytor; det har målats garageportar och förrådsdörrar, det har skett reparationer på fasader, det har fällts en ansenlig mängd träd. Dessutom har våra Plussvärdar tillsammans med många andra boende gjort fint kring lekplatser och andra gemensamma ytor.

Ny information för December månad inkluderar följande:
Den som betalar för egen Bostadsrättsförsäkring gör detta i onödan. Föreningen har ett kollektivavtal som gör att samtliga bostäder redan är försäkrade med denna.
Vad gäller regler för städning av tvättstugor efter tvätt så lägger sig inte Styrelsen i det utan respektive Pluss bör sköta detta själva. Vi vill väl alla ha det rent och snyggt i våra utrymmen så ser vi att det finns behov av städning så vore det väldigt trevligt om vi ville hjälpa till att göra det rent och snyggt. Att ta av sig skorna i dessa blöta tider innan man går in är åtminstone förebyggande.

Flertalet projekt kommer även att inledas under 2015. För att nämna några så kommer vi att byta alla utebelysning till energisnål LED-belysning, byta ut radiatorer i gemensamma utrymmen, kranar i tvättstugor, samt fortsätta göra fasadförbättringar.

Vi vill önska er alla en Riktigt God Jul och ett strålande Gott Nytt År!

Styrelsen RBH 1

Senast uppdaterad söndag, 21 december 2014 19:29