söndag 23 januari 2022​

Skriven av Itansvarig - onsdag, 24 september 2014 07:25

September information

Vi beklagar den driftstörning som skedde nyligen med vårt internet. Detta berodde på att vår internetleverantör hade slut på IP nummer. De har nu ökat det antal IP adresser vi har att tillgå och detta bör därmed lösa liknande problem för lång tid framåt. Vid eventuella driftstörningar, ring omgående till Bredband2 support 0770 - 811 000.

Synpunkter på fastighetsskötsel har givits avseende gräsklippningen under sommaren. Ordförande skall tala med vaktmästaren om detta i veckan.

På grund av maskar i mattunnorna har en extra tvätt utförts i soprummen. Viktigt: Inget löst matavfall i tunnorna, förslut påsen väl, överfyll ej påsen och ej för blöt påse.

På grund av att Jennifer vår förvaltare varit sjuk en vecka så vet vi ej när hängrännerensningen och fasadförbättringen skall ske.

LAN regler finns och kan läsas här nedan:

  • Målsman till ungdomar som vill låna lokalen hämtar nyckel hos plusvärd och bokar lokalen.
  • Lokalen stäad och lämnas ”som ny” efter användandet.
  • Nyckeln återlämnas till plusvärd.
  • OM något blivit förstört är målsman skyldig att ersätta det förstörda.

Vi är en av de få bostadsrättsföreningar i Röbäck som ej infört p-bevakning. Vi bör därför ytterst värna om och hjälpas åt att följa våra regler så att detta kan förbli. Vi, liksom RBH 2, har valt att i detta läge nöja oss med att gå ut med information om reglerna, men diskussionen är ej avslutad.

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen RBH 1

Senast uppdaterad onsdag, 24 september 2014 08:17